Niels Frederiksens programmer

 

SL69
Version 98 til Windows 95 / NT

SL69 er et program til simulation af Søren Lauesens maskine på en PC, men der er også understøttelse af DAVID maskinens instruktionssæt. Det kan anvendes i forbindelse med eksisterende hæfter fra ABACUS om SL69 og fra Systime om David.

sl69-2.gif (6445 bytes) På skærmen vises maskinens lager, register og programtæller i et felt i venstre side. Et fuldt udbygget tekstbehandlingsfelt og outputvindue findes i højre side.

(Klik, for at se skærmdump i fuld størrelse)

SL69 er forsynet med oversættere til et assemblersprog samt et enkelt pascalsprog. Programtekst indtastes i tekstbehandlingsfeltet.
Endvidere er SL69 forsynet med et udvidet instruktionssæt, som omfatter stakordrer. Det udvidede instruktionssæt kan slås til og fra, og der kan skifters til DAVID-maskinens instruktionssæt.
Oversættelse og kørsel kan køres i singlestep-mode eller i non-stop-mode. Ved oversættelse i singlestep-mode kan man følge forandringer i lager og symboltabel.
Der medfølger en kortfattet vejledning.

Pris (excl. moms): 950 kr.

NNS - Neural Netværks Simulator
Version 98 til Windows 95 / NT

Neural Netværk Simulator, er en neural netværkspakke, som kan oplære et fuldt forbundet "feed-forward" netværk. Neural Netværk Simulator har en brugervenlig grænseflade udviklet i Delphi Pascal og stor beregningshastighed. Dette program er beregnet som en god introduktion til neurale netværk.  

nns-2.gif (7376 bytes)

Kontrolpanelet i Neural Netværks Simulator
(Klik, for at se skærmdump i fuld størrelse)

Net layout i Neural Netværks Simulator
(Klik, for skærmdump i fuld størrelse)

NNS-Layout-2.gif (4567 bytes)

 

Pris (excl. moms): 450 kr.

undercon.gif (293 bytes) ( Flere programmer kommer til efterhånden)